Maling af facade og vægge udføres professionelt​

Har du et hus, der trænger til en omgang facademaling, er vi hos Ravns Malerfirma de helt rette til opgaven. Vi har 20 års erfaring bag os, og vi er yderst kompetente, både når det kommer til de udendørs og indendørs maleropgaver. De fleste af vores nuværende kunder bor i eller omkring Broager, og vi håber, at du bliver vores næste kunde.

Udvendig facademaling af huse

Du har garanteret aldrig tænkt ret meget over, hvor stor forskel der er på at male udvendigt kontra indvendigt. Det har vi heldigvis, og vi er i særdeleshed erfarne på området. Der er ikke to huse eller to opgaver, der er ens, og derfor er vi også øvede i at sætte os ind i den enkelte kunde og dennes behov og derefter finde frem til den bedst mulige løsning.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi sætter en dyd i at give vores kunder den bedst mulige totaloplevelse, og den endelige pris for vores arbejde er bestemt en stor del af den. Ved maling af facade på dit hus afhænger de endelige priser naturligvis af størrelsen på dit hus og på selve opgavens opfang. 

Vælger du at kontakte os, står vi for det hele; vi ser opgaven an, kommer med et tilbud, udfører opgaven til den aftalte pris og tid, og så rydder vi selvfølgelig altid op efter os.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med maling af facade hos dig, kan du ringe til os med det samme på telefon 40 74 27 24 eller på e-mail carsten@fynsk.as. Vi tales ved.

Bliv ringet op

Bliv ringet op og få et godt og uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Samarbejdspartnere​

CARSTEN RAVN

CVR: 19259447

Vestergade 27
6310 Broager

Telefon: 40 74 27 24

E-mail: carsten@fynsk.as